Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto korzenno-cytrynowe z majonezem
Kroki postępowania
Gwarantuję, że jest pyszne i mięciutkie w środku.
przyprawy korzenne | 1 łyżka |
skórka z cytryny | 1/2 cytryny |
sok z cytryny | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
margaryna do smarowania formy | |
mąka | 1 szkl |
jajko | 2 szt |
sól | 1 szczypta |
polewa czekoladowa | |
majonez | 1/2 szklanki |
cukier | 1/2 szklanki |
ozdoby do ciasta | |
Imbir mielony Prymat | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: