Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłko 1 sztuka
por 0,5 sztuki
marchew 2 sztuki
pieprz do smaku
cukier trzcinowy do smaku
ocet winny 3 łyżki
oliwa 3 łyżki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku
kapusta czerwona 0,5 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę poszatkować i posolić. Dodać starte jabłka na tarce i marchewki. (grube oczka), pora posiekać na półplasterki. Oliwę zmieszać z octem i doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 09.03.2015 14:00
smaczna surówka
Kate131 30.12.2012 09:13
uwielbiam taką
Pietruszka 27.12.2012 09:59
pyszna
pierniczkowo 23.12.2012 11:18
bardzo lubię taką surówkę:)
Cukiereczek13 04.12.2012 20:58
smacznie wyglada :)
gosia1988 04.12.2012 20:54
świetna
Lemon 04.12.2012 20:28
pycha
Megi 04.12.2012 20:13
pyszne!!!!
adelajda 04.12.2012 20:11
super !
Marta1986 04.12.2012 19:49
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak