Przepis i sposób przygotowania na: Kieszonki francuskie ze szpinakiem i serami
Kroki postępowania
Kieszonki smarujemy roztrzepanym jajkiem i obsypujemy migdałowymi płatkami. Wstawiamy do piekarnika na 20-25 minut, temp. 200 stopni.
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
szpinak świeży | 0,25 opakowania |
czosnek | 2 ząbki |
feta | 5 plastrów |
ser pleśniowy lazur | 0,5 |
oliwki czarne Smak | |
płatki migdałowe | 2 łyżki |
jajko | 1 szt. |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: