Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 40 dag
wątróbka 40 dag
koncentrat pomidorowy 3 łyżki
cebula biała 2 szt
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z pieczarkami

Pieczarki oczyścić pokroić na mniejsze kawałki, cebulę pokroić w piórka, wątróbkę również oczyścić. Na rozgrzany olej wrzucić cebulę, aby się nieco zeszkliła, dodać pieczarki, kiedy warzywa puszczą sok, dodać wątróbkę. Smażyć do miękkości. Zaprawić koncentratem i doprawić solą oraz pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babajaga1969 29.11.2012 19:30
smaczne musi być :))
Rafał10 29.11.2012 17:33
może byc bardzo dobra :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak