Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pizza farsz do słoików

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzyby 1 kg
pieprz do smaku
sól do smaku
ocet do smaku
cukier do smaku
marchewka 20 dag
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pizza farsz do słoików

1.Grzyby obgotować;
2. 1/5 ilości co grzyby usmażonej tartej marchwi;
3.Tyle samo co marchewki cebuli(smażyć na patelni razem z marchewką)
4.Tyle samo papryki(dodać w połowie gotowania)
5.Wszystko gotować w jednym garnku.
6.Dodać do smaku:pieprz,sól,ocet,cukier;
Gotujący się farsz włożyć do słoików,bez gotowania

Gotowy jako składnik pizzy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak