Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szpragowa z orzechami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 20 dag
kukurydza 4 łyżki
orzechy 2 łyżki
jogurt 5 łyżek
musztarda łyżeczka
Zioła prowansalskie suszone Prymat
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szpragowa z orzechami

Fasolkę myjemy i obcinamy jej końce, gotujemy w osolonym wrzątku, studzimy,przekładamy do salaterki, dodajemy kukurydzę i posiekane orzechy. Jogurt naturalny (dobry będzie taki dość gęsty) mieszamy z ostrą musztardą ( np angielską) Doprawiamy do smaku odrobiną soli i białego pieprzu, ziołami. Mieszamy i polewamy sałatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 04.03.2016 13:14
smaczny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak