Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto a'la rafaello
Kroki postępowania
Na patelni rozpuścić masło, dodać wiórki kokosowe i cukier. Podsmażać aż wiórki nabiorą złotego koloru. Ostudzić i posypać nimi wierzch ciasta.
mąka | 1 szklanka |
mleko | 2,5 szklanki |
cukier | 0,5 szklanki |
wiórki kokosowe | 200 g |
masło | 125 g |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
POSYPKA | |
wiórki kokosowe | 3 łyżki |
masło | 1 łyżka |
cukier | 2 łyżki |
biszkopt jasny | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: