Składniki:
kapusta | 1,5 kg |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
kiełbasa podwawelska | 0,5 kg |
pieczarki | 30 dkg |
ścinki wedlin | 30 dkg |
cebula | 2 szt |
czosnek | 3 ząbki |
Kucharek przyprawa do potraw | |
pieprz | |
przecier pomidorowy | 160 g |
kapusta | 1,5 kg |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
kiełbasa podwawelska | 0,5 kg |
pieczarki | 30 dkg |
ścinki wedlin | 30 dkg |
cebula | 2 szt |
czosnek | 3 ząbki |
Kucharek przyprawa do potraw | |
pieprz | |
przecier pomidorowy | 160 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: