Składniki:
płaty śledziowe | 6 |
mleko | 1 szklanka |
cebula | 2 |
pieprz | 0,5 łyżeczki |
bazylia | 0,5 łyzeczki |
tymianek | 0,5 łyzeczki |
majeranek | 0,5 łyzeczki |
rozmaryn | 0,5 łyzeczki |
olej | 5 łyżek |
ocet | 5 łyżek |
płaty śledziowe | 6 |
mleko | 1 szklanka |
cebula | 2 |
pieprz | 0,5 łyżeczki |
bazylia | 0,5 łyzeczki |
tymianek | 0,5 łyzeczki |
majeranek | 0,5 łyzeczki |
rozmaryn | 0,5 łyzeczki |
olej | 5 łyżek |
ocet | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: