Składniki:
boczku | 10 dag |
łyżka masła | |
cebula | |
ziemniaki | 3 |
marchewki | 3 |
fasolki | 15 dag |
seler korzeniowy | |
rosołu 1/5 l | |
przecier pomidorowy | |
makaronu | 5 dag |
Bazylia suszona Prymat | |
ząbek czosnku | |
sól, pieprz |
boczku | 10 dag |
łyżka masła | |
cebula | |
ziemniaki | 3 |
marchewki | 3 |
fasolki | 15 dag |
seler korzeniowy | |
rosołu 1/5 l | |
przecier pomidorowy | |
makaronu | 5 dag |
Bazylia suszona Prymat | |
ząbek czosnku | |
sól, pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: