Składniki:
halibut | 60 dag. |
cebula | 2 sztuki |
margaryna | 1,5 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
włoszczyzna | |
śmietana | 1/2 szklanki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
fasola | 2 szklanki |
halibut | 60 dag. |
cebula | 2 sztuki |
margaryna | 1,5 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
włoszczyzna | |
śmietana | 1/2 szklanki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
fasola | 2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: