Składniki:
cebula | 1 sztuka |
olej do smażenia | |
pierś z kurczaka | 1 podwójna sztuka |
gruszki | 2 twarde sztuki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
curry | 1 duża szczypta |
świeża kolendra | 1/4 pęczka |
płatki migdałowe | 8 łyżek |
cebula | 1 sztuka |
olej do smażenia | |
pierś z kurczaka | 1 podwójna sztuka |
gruszki | 2 twarde sztuki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
curry | 1 duża szczypta |
świeża kolendra | 1/4 pęczka |
płatki migdałowe | 8 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: