Składniki:
seler marynowany | 30 dag |
rodzynki | 3 łyzki |
śmietana | 100 ml |
oliwy | 50 ml |
sól, pieprz | |
grzyby | 30 typ: koźlarz jadalny |
natka pietruszki | 4 łyżki |
jajko ugotowane na twardo | 3 szt |
seler marynowany | 30 dag |
rodzynki | 3 łyzki |
śmietana | 100 ml |
oliwy | 50 ml |
sól, pieprz | |
grzyby | 30 typ: koźlarz jadalny |
natka pietruszki | 4 łyżki |
jajko ugotowane na twardo | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: