Składniki:
zakwas na żur | 750 ml |
bulion | 800 ml |
kiełbasa | 4 szt |
ziemniaki | 5 szt |
masło | 1 łyżeczka |
majeranek | 2 łyżeczki |
kwaśna śmietana | 200 ml |
czosnek | 2 ząbki |
boczek | 200 surowy bez kości |
zakwas na żur | 750 ml |
bulion | 800 ml |
kiełbasa | 4 szt |
ziemniaki | 5 szt |
masło | 1 łyżeczka |
majeranek | 2 łyżeczki |
kwaśna śmietana | 200 ml |
czosnek | 2 ząbki |
boczek | 200 surowy bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: