Składniki:
cebula biała | 1 szt |
seler naciowy | 2 szt |
marchew | 2 szt |
czosnek | 3 ząbki |
grzyby suszone | 25 g |
przecier pomidorowy | 1 łyżeczka |
oregano | |
tymianek | |
rozmaryn | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól | |
pieprz | |
parmezan starty | |
bulion | 200 ml |
cebula biała | 1 szt |
seler naciowy | 2 szt |
marchew | 2 szt |
czosnek | 3 ząbki |
grzyby suszone | 25 g |
przecier pomidorowy | 1 łyżeczka |
oregano | |
tymianek | |
rozmaryn | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól | |
pieprz | |
parmezan starty | |
bulion | 200 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: