Składniki:
jajko | 8 szt |
bagietka | 0,5 szt |
cebula | 1 szt |
oliwa | 2 łyżki |
wędzony boczek | 15 dag |
bazylia | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wino białe wytrawne | 100 ml |
papryka czerwona | 1 strąk |
jajko | 8 szt |
bagietka | 0,5 szt |
cebula | 1 szt |
oliwa | 2 łyżki |
wędzony boczek | 15 dag |
bazylia | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wino białe wytrawne | 100 ml |
papryka czerwona | 1 strąk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: