Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa gulaszowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wieprzowina 50 dag
papryka czerwona 1 szt
cebula 2 szt
papryka żółta 1 szt
ziemniaki 50 dag
czosnek 2 ząbki
olej 4 łyżki
przyprawy do smaku
pomidor 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa gulaszowa

Mięso pokrój w kostkę i usmaż na oleju razem z posiekaną cebulą w głębokim garnku aż się zrumieni.Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek,pokrojone w kostkę papryki i pomidora ,podlej wodą lub bulionem i duś ok.30 min.Na koniec wrzuć pokrojone w kostkę ziemniaki,gotuj aż wszystko będzie miękkie i dopraw do smaku przyprawami(sól,pieprz,chili,majeranek)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Chojłówna 05.09.2011 11:02
musi być na pewno dobra:)
ajres 24.08.2011 21:55
dobra
ajres 24.08.2011 21:55
dobra
IKrakowianka 17.08.2011 21:57
wygląda apetycznie :)
Teresa19 12.08.2011 12:40
bardzo dobra
Emiliozo 11.08.2011 17:30
wygląda znakomicie
Ania67 10.08.2011 09:01
pyszna
ziutula
ziutula 09.08.2011 09:27
dobra zupka...
Kuchareczekjeden 05.08.2011 13:19
świetna
AgaS10 05.08.2011 12:54
uwielbiam:)
kanu83 02.08.2011 19:03
pyszna
Justa32 01.08.2011 13:16
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak