Składniki:
masło | 20 dag |
sok z jabłek | 250 ml |
jabłka | 15 dag |
śmietana | 100 ml |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
filet z łososia | 4 sztuki |
mąka | 10 dag |
koperek | 1/2 pęczka |
rosół warzywny | 250 ml |
kurki mrożone | 20 dag |
masło | 20 dag |
sok z jabłek | 250 ml |
jabłka | 15 dag |
śmietana | 100 ml |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
filet z łososia | 4 sztuki |
mąka | 10 dag |
koperek | 1/2 pęczka |
rosół warzywny | 250 ml |
kurki mrożone | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: