Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos szparagowy do makaronu

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szparagi białe 1 pęczek
ser plaśniowy 30 dag
śmietana 1 łyżka
masło do smażenia
pieprz
sól
gałka muszkatołowa
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sos szparagowy do makaronu

Szparagi onrać, pokroić, wrzucić na patelnie i dusić na maśle pod przykryciem ok. 8-10 min. Dodać ser i drobno posiekane jajka. Nastepnie dodać śmietanę i doprawic do smaku solą, pieprzem i gałką muszkatołową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Granita 02.09.2013 08:28
smaczny i zdrowy
kuklik 08.03.2013 15:49
takiego jeszcze nie robiłam
Łukasz15 25.05.2012 13:36
super
gusia1000 09.01.2012 17:50
Znakomity sos.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak