Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty włoskiej z jabłkami i ogórkiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 0.20 kg
ogórek kiszony 0,10 kg
jabłko 0.10 kg
olej 4 łyzki
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty włoskiej z jabłkami i ogórkiem

Kapustę poszatkować, osolić. Ogórki, jabłka obrać i zetrzeć na tarce. Kapustę, jabłka, ogórek wymieszać z olejem. Przyprawić do smaku cukrem i solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak