Składniki:
filety z tilapii | 500 gram |
białe wino | 1 lampka |
olej | 1 łyżka |
cebula czerwona | 1-2 szt |
koperek | 2-3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
miód płynny | 1-2 łyżki |
sok z cytryny | 50 ml |
pomelo | 2 szt |
filety z tilapii | 500 gram |
białe wino | 1 lampka |
olej | 1 łyżka |
cebula czerwona | 1-2 szt |
koperek | 2-3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
miód płynny | 1-2 łyżki |
sok z cytryny | 50 ml |
pomelo | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: