Składniki:
filet z dorsza | 50 dag |
mrożony szpinak | 20 dag |
masło | 5 dag |
śmietana 30% | 20 dag |
żółty ser | 5 dag |
pęczek koperku | 1 szt |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
sól | |
pieprz | |
Majeranek suszony Prymat |
filet z dorsza | 50 dag |
mrożony szpinak | 20 dag |
masło | 5 dag |
śmietana 30% | 20 dag |
żółty ser | 5 dag |
pęczek koperku | 1 szt |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
sól | |
pieprz | |
Majeranek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: