Składniki:
polędwica wołowa | 1 kg |
cytryna | 2 szt |
boczek wędzony | 15 dag |
cebula | 4 szt |
oliwa | 2 łyżki |
rozmaryn | 0,5 łyżeczki |
szałwia | 0,5 łyżeczki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
estragon | 0,5 łyżeczki |
smalec | (do smażenia) |
polędwica wołowa | 1 kg |
cytryna | 2 szt |
boczek wędzony | 15 dag |
cebula | 4 szt |
oliwa | 2 łyżki |
rozmaryn | 0,5 łyżeczki |
szałwia | 0,5 łyżeczki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
estragon | 0,5 łyżeczki |
smalec | (do smażenia) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: