Składniki:
25 dag mąki pszennej | |
szczypta soli | |
2 dag drożdży | |
litra mleka | |
łyżka cukru | |
torebka cukru waniliowego | |
Nadzienie: | |
75 dag jabłek | |
szklanka cukru cynamonowego | |
kruszonka | |
po 8 łyżek mąki, masła, cukru | |
olej roślinny | 1 łyżka |
25 dag mąki pszennej | |
szczypta soli | |
2 dag drożdży | |
litra mleka | |
łyżka cukru | |
torebka cukru waniliowego | |
Nadzienie: | |
75 dag jabłek | |
szklanka cukru cynamonowego | |
kruszonka | |
po 8 łyżek mąki, masła, cukru | |
olej roślinny | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: