Przepis i sposób przygotowania na: Biała kapusta z fasolą
Dodać fasolę, słoninę pokroić w kosteczkę i przyrumienić. Dodać do kapusty. Doprawić do smaku solą i pieprzem i Śmietanę wymieszać z mąka i podprawić kapustę. Podawać z chlebem.
kapusta biała | 1 głowka |
biała fasola | 1 puszka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
słonina | 5 dkg |
śmietana 18 proc | 300 ml |
mąka | 2 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: