Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Figowy sos balsamico
Figowy sos balsamico - składniki:
Figowy sos balsamico - sposób przygotowania:
Połączyć pokrojone figi (ze skórką) z winem, octem, solą, pieprzem i tymiankiem. Dodać 1/2 szkl. wody. Przykryć i gotować na małym ogniu ok. 20-30 minut. Wyjąć tymianek, przetrzeć przez sito o grubych otworach. Podawać do białych mięs lub do deserów.
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki