Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Tagliatelle w sosie serowym z orzechami włoskimi i winogronami

Autor
A A A

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (0 głosów)

Tagliatelle w sosie serowym z orzechami włoskimi i winogronami - składniki:
Tagliatelle w sosie serowym z orzechami włoskimi i winogronami - sposób przygotowania: Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Na rozgrzanej patelni na oleju przesmażamy orzechy włoskie Do miseczki wlewamy śmietanę, wodę i wsypujemy serowy kociołek, wszystko dokładnie mieszkamy. Do orzechów wlewamy serowy kociołek gotujemy około 10 minut, pod koniec dodajemy połówki winogron, gotujemy chwilę. Do sosu wkładamy makaron, dokładnie mieszamy. Na talerzu układamy makaron, robimy dekoracje z mięty, możemy doprawić solą i pieprzem.