Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Gulasz wieprzowy z mleczkiem kokosowym
Gulasz wieprzowy z mleczkiem kokosowym - składniki:
Gulasz wieprzowy z mleczkiem kokosowym - sposób przygotowania:
Mięso podsmażamy na patelni około 5 minut, dodajemy czosnek i paprykę, podsmażamy kolejne 3 minuty, wlewamy bulion, tak aby zakrył mięso i gotujemy około godziny. Następnie dodajemy przecier i mleko kokosowe oraz marchewkę z groszkiem oraz ziemniaki, gotujemy aż ziemniaki będą miękkie.
- 500 g mięsa wieprzowego pokrojonego w kostkę
- 2 posiekane ząbki czosnku
- bulion lub rosół
- 1 puszka mleka kokosowego (400 ml)
- 5 łyżeczek przecieru pomidorowego
- 1 papryka
- marchewka z groszkiem (konserwowa) mała puszka
- 4 średniej wielkości ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę
Gulasz wołowy
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki