Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Rybna pizza
Rybna pizza - składniki:
Rybna pizza - sposób przygotowania:
Filety myjemy i osuszamy, a następnie układamy ciasno na posmarowanej oliwą blasze. Łyżkę oliwy mieszamy z przecierem pomidorowym, oregano i odrobiną soli. Smarujemy rybę powstałym sosem, posypujemy startą mozzarellą i zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do 180°C, aż ser się zrumieni.
- 4 filety z morszczuka
- 1 łyżka oliwy + trochę do wysmarowania blachy
- 1 puszka przecieru pomidorowego
- 1 łyżeczka oregano
- sól
- 200 g mozzarelli
Pizza mojego włoskiego kochanka 2014
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki