Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Pierogi z kaszą gryczaną i białym serem
Pierogi z kaszą gryczaną i białym serem - składniki:
Pierogi z kaszą gryczaną i białym serem - sposób przygotowania:
Kaszę ugotować na sypko w osolonej wodzie. Przełożyć do miski. Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na patelni. Dodać do kaszy. Odstawić do ostygnięcia. Rozdrobnić widelcem biały ser i dodać do ostudzonej kaszy. Do farszu wbić jajko, wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Z podanych składników wyrobić ciasto. Formować krążki ciasta, nakładać łyżeczką farsz i dokładnie zlepić brzegi. Pierogi gotować w osolonej wodzie w dużym garnku.
4 sposoby na zawijanie pierogów
Informacje o Pierogi z kaszą gryczaną i białym serem
-
Striptiz z kucharzem
z kaszą gryczaną i białym serem. Fajnie jest znać górala, którego sery się podaje, albo gotować szparagi kupione rano, zaraz po ścięciu, od producenta. Poszukując jakości, zaczęliśmy gotować sezonowo. W lepszym stylu jest w styczniu zrobić coś z buraka i soczewicy, niż
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki