Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Zapiekanka z paluszkami krabowymi
Zapiekanka z paluszkami krabowymi - składniki:
Zapiekanka z paluszkami krabowymi - sposób przygotowania:
Cebulę i czosnek posiekać, obsmażyć na oliwie, oprószyć papryką i kminkiem. Chleb okroić ze skórki, zalać kremówką. Dodać cebulę z czosnkiem, 1/2 sera, pokrojone paluszki krabowe i posiekaną paprykę. Wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Przełożyć do natłuszczonej formy, posypać resztą sera i mieloną papryką. Piec 40 min (180°C) najlepiej w kąpieli wodnej.
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki