Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Barwena zapiekana z anchois i mozzarellą

Autor
A A A
  • Barwena zapiekana z anchois i mozzarellą

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (1 głos)

Barwena zapiekana z anchois i mozzarellą - składniki:
Barwena zapiekana z anchois i mozzarellą - sposób przygotowania: Przepis dla 4 osób Czas przygotowania 30 min Barwenę dopraw solą i pieprzem, obtocz w mące i usmaż saute na oliwie. Na wierzch ułóż plastry mozzarelli i filety anchois. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 160 st. C i piecz przez 5 min. Szparagi włóż do zimnej osolonej wody i gotuj je około 3 min od momentu wrzenia. Następnie przesmaż je na patelni z odrobiną oliwy, dopraw solą i pieprzem. Upieczoną rybę podawaj na szparagach.