Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
błyskawiczne, łatwe i bardzo smakowite
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 797
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 167
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 611
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 797
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 167
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 611
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Wyczyszczone i umyte kapelusze grzybów panirujemy w mące i tartej bułce nastepnie smażymy na rozgrzanym tłuszczu na złocisty kolor.
Po wyjęciu z tłuszczu odsączamy na ręczniku papierowym,
Grzyby bardzo obficie solimy i natychmiast podajemy z pieczywem i gorącą herbatą. SMACZNEGO!