Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy jest ktoś, kto nie lubi ziemniaków odsmażanych na patelni ? Są świetnym dodatkiem do dań, ale mogą być równie dobrze samodzielnym daniem, szczególnie, gdy usmażymy je razem z cebulą.
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 17
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 263
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 94
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 17
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 263
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 94
Składniki
Cebulę kroimy w piórka i podsmażamy na maśle. Ziemniaki kroimy w plasterki. Wrzucamy na patelnię i smażymy z cebulą na złoto-brązowo. Doprawiamy w międzyczasie solą, pieprzem i tymiankiem. Podajemy z kefirem. Możemy wykorzystać też surowe ziemniaki - wtedy najpierw smażymy ziemniaki, a gdy będą miękkie dopiero dodajemy cebulę. Smacznego :) Więcej przepisów na blogu Moje Kuchenne Rewelacje :)