Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 78
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 470
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1497
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 78
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 470
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1497
Składniki
Mięso pokroiłem ,rozbiłem ,oprószyłem solą i pieprzem. Farsz: Marchewki posiekałem z szynką i cebulą ,usmażyłem na maśle. Na mięso wyłożyłem farsz ,zwinąłem i spiąłem klipsami do zrazów (można użyć wykałaczek). Panierowałem w jajku i tartej bułce. Smażyłem na maśle. Do tłuszczu ze smażenia wlałem wino i śmietanę. Gotowałem do zgęstnienia. Doprawiłem solą i pieprzem.