Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z boczkiem na ciepło przygotujesz w kilka minut i włożysz do piekarni...
Odsłon: 2609
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 57
Szybki truskawkowy przetwór urozmaicony gorzką czekoladą. Smaczny dodatek do...
Odsłon: 80
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie do przygotowania. Jest połączeniem aksamit...
Odsłon: 157
Roladki z boczkiem na ciepło przygotujesz w kilka minut i włożysz do piekarni...
Odsłon: 2609
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 57
Szybki truskawkowy przetwór urozmaicony gorzką czekoladą. Smaczny dodatek do...
Odsłon: 80
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie do przygotowania. Jest połączeniem aksamit...
Odsłon: 157
Składniki
Kiełbasę i boczek smażymy na patelni, odkładamy na talerz
Na tłuszczu z wędliny smażymy 3 cebule na złoto, obsypujemy mąką i obsmażamy
Dodajemy koncentrat pomidorowy wymieszany z kilkoma łyżkami wody, zagotowujemy
Dodajemy wędlinę oraz czosnek, sól, pieprz i śmietanę, zagotowujemy
Do naczynia żaroodpornego wsypujemy ugotowany ryż, na to sos, układamy resztę cebul pokrojonych w plastry i obsypujemy żółtym serem
Zapiekamy wszystko przez 10-15 min. w piekarniku