Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 163
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 18
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 163
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 18
Składniki
Ziemniaki kroimy w kostkę pora rozdzielamy na liście kroimy na paseczki 1-cm. Czosnek siekamy przygotowane warzywa wrzucamy ma rozgrzany tłuszcz, doprawiamy solą pieprzem zielem angielskim i listkiem bobkowym smażymy około 5 minut brokuły gotujemy w 1,5l wody aż będą miękkie dodajemy kostki rosołowe oraz warzywa z patelni i gotujemy razem 5minut. Następnie zupę dokładnie miksujemy podajemy z groszkiem ptysiowym.