Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię przeróżne omlety, tak więc pora zamieścić mój ulubiony omlet - fritatę.
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6816
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 88
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 327
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6816
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 88
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 327
Składniki
Do miseczki wbić jajka, roztrzepać. Suszone pomidory pokroić w drobną kostkę. Ser żółty pokroić także w kosteczkę. Natkę pietruszki drobno posiekać. Dodać kukurydzę i groszek. Wszystko doprawić solą i pieprzem. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Na przetartą olejem patelnię lub bez oleju na patelnię teflonową wylać fritatę, smażyć do zarumienienia po parę minut każdą ze stron. Posmarować keczupem. Smacznego.