Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 36
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 75
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1065
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 155
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 36
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 75
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1065
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 155
Składniki
Wszystkie składniki marynaty połączyłem ze sobą w misce. Do marynaty włożyłem kawałki mięsa i wymieszałem. Wstawiłem do lodówki na 1,5 godziny. Następnie mięso przyrumieniłem na wysokiej patelni ,dodałem pokrojoną w piórka cebulę oraz boczniaki (pokrojone w paski). Gdy cebula zeszkliła się dodałem marynatę wymieszaną z ½ l wody ,doprawiłem do smaku odrobiną vegety i dusiłem pod przykryciem 1,5 godziny. Po tym czasie wyłączyłem palnik i podałem po 30 min by wołowina była bardziej krucha.