Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie za słodki torcik na każdą okazję
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 185
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 109
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 87
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 206
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 185
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 109
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 87
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 206
Składniki
Białka ubić na pianę, dodać cukier i po jednym żółtku. Mąkę połączyć z kakaem i proszkiem do pieczenia. Wszystko połączyć delikatnie łyżką drewnianą. Piec w 180 st ok 12-15 minut. W ten sposób upiec 3 cienkie biszkopty każdy z 3 jajek.
Krem: Ubić śmietanę z serkiem i fixem (jeśli lubimy możemy dodać pudru). Przekładać biszkopty, a resztą kremu obłożyć tort i obłożyć rurkami. Czekoladę roztopić w kąpieli wodnej i połączyć z miodem. Zdjąć z kąpieli wodnej mieszać aż składniki się połączą. Wylać na papier i poczekać kilka godzin aż czekolada będzie jak modelina. Ulepić kwiatuszki. Niewykorzystaną czekoladę można włożyć do woreczka i przechować w lodówce. Posypać wierch tortu startą czekoladą:) smacznego;)