Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 58
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 58
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Składniki
sledzie drobniutko posiekać,dodac pokrojone w kostkę grzyby marynowane
papryke ,jajko i cebule równiez pokroic i dodac do sledzi,do tego wrzucić posiekany szczypiorek,dodać majonez ,oliwe ,pieprz i szczyptę cukru
wszystko dokładnie wymieszac ,odstawic na godzine i podawać tatra przybranego marynowana papryka ,cebulka i jajkiem,jesli ktos lubi mozna dodac korniszony
taki tatar dobrze smakuje z ciemnym chlebem