Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
podnosi walory smakowe serwowany do rożnych rodzai mies:)
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 300
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 149
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 556
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 300
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 149
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 556
Składniki
Cebule kroimy w krążki.Szklimy na rozgrzanym tłuszczu,dodajemy pokrojone w plastry ogórki.Chwile dusimy wsypujemy make zasmażamy na jasny kolor .Mieszając wlewamy bulion.gotujemy 5min
Cebule kroimy w krążki.Szklimy na rozgrzanym tłuszczu,dodajemy pokrojone w plastry ogórki.Chwile dusimy wsypujemy make zasmażamy na jasny kolor .Mieszając wlewamy bulion.gotujemy 5min