Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy sos i nie tylko do pizzy:)
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 163
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 72
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1130
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 163
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 72
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1130
Składniki
Czosnek,cebule pokroić w kostkę następnie zeszklić w garnku na oleju.Po chwili dodać pomidory z (zalewą) i tak dosłownie chwile niech się pogotuje około 5 min.Dodać oregano,pieprz,bazylie,sol,cukier,paprykę słodką.Opcjonalnie można pod koniec dodać łyżkę przecieru pomidorowego ,ale niekoniecznie.
Następnie wszystko zblendować.