Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można użyć innych grzybów, ten sos robiłam do Pieroga biłgorajskiego. Smacznego.
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 117
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 199
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 261
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 144
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 117
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 199
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 261
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 144
Składniki
Grzyby myjemy, odsączamy z wody, kroimy ma kawałki. Na patelni rozpuszczamy masło, dodajemy oliwę. Cebulę ( ja dałam cukrową ) kroimy na drobno i podsmażamy, dodajemy grzyby i dalej smażymy. Posypujemy mąką, mieszamy, robiąc zasmażkę, dolewamy trochę wody, sól, pieprz, rozmaryn. Dusimy pod przykryciem ok. 15 minut. Posypujemy koperkiem i zaciągamy śmitaną. Smacznego. Na zdjęciu sos z Pierogiem biłgorajskim. Polecam