Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 73
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 307
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 67
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 73
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 307
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 67
Składniki
Zaczynamy od masy serowej: Cukier i cukier waniliowy utrzeć z wszystkimi jajkami.Do tego dodać ser i budyń, miksując ciągle dodać mleko na koniec dodajemy olej.
Gdy skończyliśmy robić mase odstawiamy ją na boki i zabieramy się za spód ciasta.Wszystkie składniki wrzucamy do miski i wyrabiamy gdy wyrobiliśmy ciasto nakładamy ja na blachę a następnie wlewamy mase serową i wstawiamy do pieca nastawiorego na 180*C pieczemy ok. 70-80min. Po upieczeniu odstawiamy do wysudzenia. Smacznego.