Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 73
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 308
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 69
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 73
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 308
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 69
Składniki
Szpinak i pieczarki pokroić na cienkie paseczki. Pieczarki skropić sokiem z cytryny.Można delikatnie poddusić, ale nie jest to konieczne.
Pomidorki pokroić na połówki, a szczypiorek drobno posiekać.
SOS: ocet wymieszać z przeciśniętym czosnkiem, oliwą, solą i pieprzem
W salaterce ułożyć szpinak, pieczarki i pomidorki, polać sosem, posypać szczypiorkiem i orzeszkami pinii lub słonecznikiem.
Sałatka ma winno-ostry smak. Jest zdrowa i bardzo smaczna. Polecam i życzę SMACZNEGO!