Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spokojnie może posłużyć jako lekkie śniadanie czy kolacja. Sycąca, ale zarazem niskokaloryczna, zdrowa sałatka. Polecam!
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 41
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 39
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 41
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 39
Składniki
Ryż ugotować według przepisu na opakowaniu (użyłam ryżu w torebce), wystudzić. Selera pokroić na drobne kawałki,cebulę w kostkę. Warzywa wymieszać z zimnym ryżem, przyprawić solą, białym pieprzem oraz tabasco. Całość zalać jogurtem naturalnym, dobrze wymieszać. Uwaga: Jeżeli nie lubicie ostrych smaków, tabasco można pominąć. Fanom majonezu, którzy nie liczą kalorii proponuję wymieszać jogurt z majonezem. Sałatka będzie równie smaczna. Smacznego.