Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak, tak wiem - znowu czerwona cebula i rzodkiewka, ale nic na to nie poradzę, że jakaś taka monotematycznośc ostatnio zagościła w mojej kuchni. Sałatka jest orzeźwiajaca i lekka, a ser feta doskonale komponuje się z ogórkiem. Jest to zdecydowanie jedna z moich ulubionych sałatek.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 124
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 124
Składniki
Sałatę porwij palcami na mniejsze kawałki, cebule i rzodkiewki pokrój na mniejsze kawałki, a ogórka w kostkę bez obierania go ze skórki.
Następnie dodaj ser i przygotuj deessing. W miseczce wymieszaj wszystkie składniki i polej sałatę przed podaniem.