Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla osób nie lubiących grzybów, od 15 lat ja i moje dzieci nie jedzą grzybów po zmodyfikowaniu przepisu - pycha spróbuj !
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 82
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 91
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6434
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 137
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 82
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 91
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6434
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 137
Składniki
małe grzybki pokroić w cienkie plasterki, odgotować przez 5 minut, wylać na durszlak i dobrze przepłukać zimną wodą, to nie czernieją. Cebulę pokroic w kostkę, podsmażyć na oleju, dodać paprykę (może być konserwowa). W tzw międzyczasie odsączone grzybki podsmażyć na oleju (odgotowane i podsmażone nie są "ślimakowate" ), dodać do grzybków podsmażoną cebulę z papryką, do tego koncentrat, (ja zawsze wrzucam więcej ) ketchup, sól, papryka, ocet i cukier podsmażam chwilę i albo do słoików, albo na talerz , na kolację, jest pyszna ze słoika na pizze domową, spróbujcie PYCHA!