Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka do obiadu w kilka minut.
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6816
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 88
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 327
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6816
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 88
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 327
Składniki
Wykonanie: Warzywa dokładnie oczyścić, zetrzeć w dowolny sposób, przyprawić do smaku, polać śmietaną i ozdobić zieleniną. Podawać po schłodzeniu